dijous, 5 d’abril del 2012

Activitats Setmana Santa




2. Documentau la bona pràctica que heu seleccionat, amb el material que considereu adient i pujau-la al blog. Comprovau el lligam existent entre aquesta bona pràctica i els documents de centre.

Exactament no sé si hi ha cap document del centre en el qual es parli d’aquesta pràctica, però el que si sé es que li donen molt valor als moments quotidians, tenen preferència i els entenen com a moment de rellevància educativa, per això els treballen i els tenen present al dia a dia a les aules.

Falten les imatges que les he seleccionat però fins que no tengui accés a internet no les podré penjar. Vos deman disculpes

3 comentaris:

  1. Hola Aneta, una bona pràctica excepcional. Es nota que a la teva escoleta, sobretot, creuen en les capacitats dels infants, i els donen oportunitats perquè aprenguin a desenvolupar-se autonomament en els fets més quotidians de la vida.
    Veien les fotografies, diria que és una escola VIVA, on els aprenentatges van lligats directament amb la vida real i això trobo que és imprescindible.
    A més prenc nota, ja que en el centre on faig pràctiques, el projecte de millora va sobre el moment de dinar, o sigui que tot el que aportis sobre aquest tema (i sobre tots els altres) ens donarà moltes idees i ens serà de gran ajuda.
    Una besada i segueix gaudint!
    Montse

    ResponElimina
  2. Montse!!!!!!!!!!!!! com esteim???? a veure si feim un altre skype!
    Veus quines coses més polides feim a l'escoleta? La veritat que dóna gust treballar així. Si necessites res m'avises, fotografies en tenc més si en necessites val? Crec que en aquest document explic bastant ampliament com ho feim, però si necessites res més o tens algun dubte me demanes val????
    un beso enormeeeee!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. hola Ana, estic asombrada, quina meravella de pràctica, quina diferència que veig entre la teva escoleta i la meva, quina creativitat i innovació. A la meva no els deixen ni servir-se l'aigua ni arraconar el tassó. La veritat que no els deixen ser molt autònoms, sempre està tot molt dirigit. Enhorabona i segueix disfrutant d'aquesta experiència.
    Salutacions.

    ResponElimina