dimarts, 28 de febrer del 2012

PISTOIA UNA UTOPIA FETA REALITAT!!



Hola a tothom!!! Vos escric des d’una ciutat meravellosa que es troba a la Toscana italiana anomenada PISTOIA.
Aquest curs que tingut la sort de poder gaudir de l’oportunitat de realitzar un Erasmus per a les pràctiques.
Un cop instal•lada, dir-vos que això és impressionant. La ciutat de Pistoia ens ha rebut molt be, cada dia ens acull i integra més. És impressionant veure les diferents institucions implicades en l’àmbit educatiu, tot és molt serio i es fa moltíssima feina. En l’àmbit de l’educació treballen moltíssimes persones. Estic segura que aquesta experiència m’implicarà un canvi de mentalitat i esper que m’ajudi per créixer a nivell personal i poder creure que al nostre país podem arribar a entendre i viure l’educació d’aquesta manera.
M’he quedat impactada amb la disponibilitat i implicació de les docents amb la seva feina, el veure la seva manera de fer com una cosa normal i necessària, la presencia continua a diferents formacions durant els capvespres i caps de setmana, que tot el centre estigui en connexió per treballar a l’hora, el tracte amb les famílies, treballar per parelles educatives...
Un món que acab de descobrir i esper que en els propers mesos aconsegueixi captar la seva manera de viure l’escola i estimar als infants per poder-ho transmetre.

Ana Orfila Pons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada